#SERIOUSLYFUN

Morsommere møter og arrangementer i Oslo, SNØ

Er det tid for kick off, pulsøkende 3-kamper med avdelingen, møter eller arrangementer? Kombiner det nyttige med det morsomme – kom til JumpYard SNØ – en 3000 kvm stor trampolinepark og aktivitetssenter. Her har vi klatring, høydebane, kabelbane i taket (SkyRider), Wipe Out og så klart – morsomme (og litt vågale) trampoliner. Kundene våre har ofte egne tanker om hvordan dagen skal se ut, og vi er naturligvis åpne for forslag! Bestill et møte, en kick off eller et arrangement med en annerledes vri.

Mandag–fredag: kl. 10.00–20.00
Lørdag–søndag: kl. 10.00–19.00

Vi kan selvfølgelig diskutere ønsker om andre tider.

Dere kan være 6-25 deltakere i møterommet, avhengig av rommets størrelse. Vi har andre rom for større selskap – kontakt oss for mer info på sno@jumpyard.no. Inne på parkens aktivitetsareal kan vi ta imot 150 personer samtidig.

Vi har eget kjøkken der vi lager lasagne, ovnsbakte pizzaer, friske salater, hamburgere og smørbrød. Det er også kaffe og kake i ulike former, med god kaffe, cappuccino m.m.

De fleste begynner med møter, mingling eller arrangement og avslutter med aktiviteter i parken. Vi tar hånd om dere og sørger for at f.eks. 3- eller 5-kampen koordineres eller at valgte aktiviteter presenteres.

Møterommet vårt har utstyr som TV-skjerm og whiteboard, HDMI-kabel.

For bestilling av møte, konferanse eller arrangement – fyll ut skjemaet nedenfor – vi tar kontakt innen 2 arbeidsdager. 

Det er parkering i direkte tilknytning til parken!

Bestill fartsfylt kick-off i Oslo

Vekk din indre gladiator – utfordre dine venner og kolleger i vår battle beam! I vår nye trampolinepark kan dere kjempe mot (eller med!) hverandre i trampolinehopping, Wipe Out, klatring (Color Climb og høydebane), Ninjabane på tid eller en tur i SkyRider – kabelbanen vår i taket.

Vi tror det finnes noe som passer de fleste. Er dere en gjeng som er innstilt på kamp, eller vil dere utfordre dere mentalt i vår høydebane? Ikke nøl med å kontakte oss, vi fikser en aktiv dag som passer for dere!

Heldag Konferanse

1 time trampolinehopping (eller hva dere vil gjøre!) i trampolineparken. Dere får atskilte møterom, god lunsj med drikke, kaffe og valgfritt kaffebrød. Vi har flere ulike møterom som tar alt fra 6-18 personer.

Pris: 500 kr/pers.

Halvdag Konferanse

1 time trampolinehopping (eller hva dere vil gjøre!). Dere får atskilte møterom og kaffe og valgfritt kaffebrød.
Vi har flere ulike møterom som tar alt fra 6-25 personer.

Pris: 375 kr/pers.

3-kamper / 5-kamper

Vi ordner morsomme og utfordrende 3/5-kamper som passer for deres gruppe eller vennegjeng. Dere kan kjøre ulike fotballkamper, dodgeball-matcher, Battle Beam eller ulike Ninja Race. Velg om dere vil konkurrere i lag eller individuelt. Uansett om dere skal ha et firma- eller privatarrangement, fyller du ut skjemaet, og så tar vi det derfra!

Obs! Bestilling av 3- og 5-kamper skjer senest en uke før dere ønsker å komme hit.

Pris:
3-kamp, 275 kr/pers. (ca. 1-2 timer, min. 6 pers.)
5-kamp, 395 kr/pers. (ca. 2-3 timer, min. 6 pers.)

Frokostmøte

Frokostsmørbrød, kaffe, frukt og et møterom med TV/HDMI. En kreativ start på dagen!

Pris: 80 kr/pers.

Obs! Dette er en forespørsel. Iblant kan det ta opptil 2 dager før dere får svar. Bestillingen er ikke bekreftet.