#SERIOUSLYFUN

Vi vil at alle skal finne sin egen utfordring uavhengig av alder, og vi tror at alle kan ha det gøy sammen med oss. Vår ambisjon er at barn, unge, familier og venner skal inspireres til å leke og bevege seg.

Flera olika framgångsfaktorer​

Vår første park i Sverige, JumpYard Barkarby, ble innviet i 2017, og helt fra starten kunne vi tilby flere aktiviteter enn bare trampoliner. Med et treningsstudio, minigolf og golfsimulatorer ble det en gitt suksess. Parken har også en rekordstor Main Court, noe som betyr at alle kan passe inn, selv på en regnfull helg når presset er stort.

Selvfølgelig ligger suksessen i folks glade holdning til trampoliner, og at de også kan besøke oss uansett vær – vi er alltid der som en morsom aktivitet etter skolen eller i helgen. Fra begynnelsen hadde vi undervurdert barnas vilje til å feire bursdager sammen med oss – og vi er nå utrolig stolte over å kalle oss en av de største bursdag arrangör
, med tusenvis av glade festdeltakere per år.

En annen viktig suksessfaktor er personalet vårt – med fokus på gjesteopplevelse, fleksibilitet og inspirasjon, gir de gjestene verdi for oppføring syv dager i uken hele året. Personalet er alltid tilgjengelig og hjelper deg gjerne med tips og triks i parken. I tillegg til gjesteopplevelsen er sikkerhet en hjørnestein i vår virksomhet. Vi går ikke på kompromiss med sikkerheten, og vi oppfyller industriens krav og standarder.

For større og morsommere opplevelser

Etter JumpYard Barkarby har vi åpnet flere parker i Sverige, Danmark, Portugal, Spania og Norge. Vi antar at hver JumpYard vil bli overgått av den neste. Utviklingen går raskt og i dag kan du oppleve aktiviteter som Color Climb, SkyRider, høydebane, Valo Jump, Wipe Out og forskjellige Ninja course. Jo flere aktiviteter vi kan tilby, jo større opplevelse tror vi.

JumpYard - en stor del av Norges idretts- og foreningsliv

Det er ikke mange som vet at vi står for omtrent 1% av alle praktiserte foreningstimer per år. Mange barn og unge får sin eneste trening og trening fra oss, og det spiller en stor rolle for helse og velvære. Vi sørger også for at hundrevis av foreninger og skoleklasser har en morsom aktivitet sammen.