#SERIOUSLYFUN

Høydebane - Klatre høyt over parken

Vår høydebane starter fra det øvre nivået, omtrent 5 meter opp i luften. Den inneholder omtrent 12 forskjellige hindringer på veien, med forskjellige vanskelighetsgrader. Høydebanen passer for deg som ønsker en morsom utfordring og er rimelig modig! Vi anbefaler 125 cm som minimumslengde for deltakerne. Både små og store klatrere kan komme sammen fra hinder til hinder sammen ved hjelp av hengebroer, garn, klatreseksjoner og andre morsomme utfordringer. 15 deltakere kan være oppe på høydebanen samtidig. La det gå ca 10 – 15 minutter å gå rundt banen.

Sikkerhet
Du låner sikkerhetsutstyr og personalet vårt er opplært på høydebanen. Vårt anlegg holder en høy europeisk sikkerhetsstandard og inspiseres regelmessig.

Priser og bestilling
Billett for én person: 90 kr

Du kan gå på høydebanen før eller etter hopptiden.
Det er mulig å kjøpe billetter til høydebanen på stedet i kafeen.

ALDERSGRENSER

Barn 0-3 år
Får av sikkerhetsgrunner ikke klatre hos JumpYard.

Barn som har fylt 4-5 år
Vi anbefaler 125 cm som minimumslengde for deltakerne. Barn kan klatre hvis de har en voksen i lokalet som tar ansvar for barnet. 

Barn 6-10 år
Kan klatre selv både på hverdager og i helger, men med en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Den voksne behøver imidlertid ikke å være med på trampolinene.

Barn 11 år og oppover
Kan komme hit selv og klatre, men den foresatte har likevel ansvar for dem i den tiden de er her.

Kontakt
Mail: info.sno@jumpyard.no
Tel: 31 42 10 40

IG/FB/TikTok: @jumpyardsno