SkyRider - en utfordring høyt over trampolinene

Spenn deg fast, gå videre og fly ut over parken med vår SkyRider. Vi kan stolt presentere denne morsomme aktiviteten, som kan sammenlignes med en kabelbane, plassert høyt oppe rett under taket. Kjøp billetter online samtidig som du bestiller JumpTime, eller i kassen. Du finner starten på SkyRider ved siden av kafeen, deretter flyr du utover hele trampolineparken.

SkyRider priser

1 tur

3 turer

30 kr

70 kr

Det går fint å kjøre SkyRider før eller etter en hopptime.

Du kan kjøpe en SkyRider-billett på stedet eller bestill online i forbindelse med at du bestiller JumpTime eller JumpFamily.

Du må være minst 125 cm høy for å kjøre, maks. Høyde ligger på 187 cm. Vi har også en maks. vektgrense på 110 kg. Du som forelder har ansvar for at barnet ditt hvis man oppfyller vilkårene. Vi hos JumpYard kan stoppe turen i SkyRider hvis disse reglene ikke følges. Før du kjører SkyRider, gis det en obligatorisk sikkerhetsgjennomgang som er viktig å forstå.

Du begynner banen under taket til JumpYard og kjører siden utover kompisene nedenfor. Det er en ”no skill, all thrill”-opplevelse som de fleste kan være med på, og det trengs ikke noe eget utstyr, vi har utstyr. Vi anbefaler rolig første runde, der du lærer deg hvordan du best får fart, for siden å ta flere morsomme turer. Du kan med fordel bestille SkyRider online før du besøker oss, så er du garanter en crazy dag.

ALDERGRENSER

Barn under 4 år
Får av sikkerhetsgrunner ikke hoppe hos JumpYard.

Barn som har fylt 4-5 år
Kan hoppe hvis de har en voksen i lokalet som tar ansvar for barnet. Hvis den voksne ikke har betalt entré, kan vedkommende ikke hoppe på trampolinene eller bruke andre attraksjoner, men de kan bli med i parken.

Barn 6-10 år
Kan hoppe selv både på hverdager og i helger, men med en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Den voksne behøver imidlertid ikke å være med på trampolinene.

Barn 11 år og oppover
Kan komme hit selv og hoppe, men den foresatte har likevel ansvar for dem i den tiden de er her.

Kontakt
Mail: sno@jumpyard.no
Tel: 31 42 10 40

Adresse
JumpYard SNØ
Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog, Norge

Se vår FAQ