AKTIVITETER MED KLASSEN HOS JUMPYARD

Morsomme aktiviteter med klassen i Oslo - SNØ

Utfordre skoleklassen på en skikkelig morsom aktivitet. Hos JumpYard i SNØ tar vi imot skoleklasser og fritidsklubber som vil ha en ekstra morsom og fartsfylt opplevelse sammen. Her blandes styrke, balanse og utholdenhet, og klassen får et flott felles minne. Vi garanterer at det finnes noe for alle, fra litt roligere aktiviteter til mer dristige utfordringer. Vi tar sikkerheten på alvor, og du som lærer kan føle deg trygg på at personalet vårt hjelper og veileder elevene. Hos JumpYard skapes det en morsom dynamikk, og det er en perfekt teambuildingsaktivitet for klassen. For å bestille morsom aktivitet med klassen i Oslo – fyll ut skjemaet under.

Skoleaktivitet priser

Våre skolepriser gjelder vanlige skoledager mellom kl. 10.00-15.00 for min. 10 pers. Det går bra å ha med seg niste og spise i vår trivelige kafé – husk bare å rydde opp pent etter dere. JumpSocks er inkludert.

Man-fre

SkyRider

100 kr/pers.

30 kr/tur

Maks 40 turer/time for SkyRider.

Skoleaktivitet i Oslo for hele klassen

Å klassen din med på en skoleaktivitet utenom det vanlige. En skikkelig avstikker i en ellers grå hverdag kan få elevene dine til å bli bedre kjent med hverandre. Kanskje er det her dere vil begynne eller avslutte terminen, eller kanskje dere bare vil bryte av en helt vanlig tirsdag og gjøre noe kjempekult sammen.

Våre skolepriser gjelder vanlige skoledager mellom kl. 10.00-15.00. Det går bra å ha med seg niste og spise i vår trivelige kafé – husk bare å rydde opp pent etter dere.

Obs! Dette er en forespørsel. Iblant kan det ta opptil 2 dager før dere får svar. Bestillingen er ikke bekreftet.

Skoleaktivitet i Oslo

Cody, Miller, Barani – for mange kribler det litt ekstra når de får høre at skolen eller fritidsklubben tar dem med til JumpYard i SNØ. Ha det kjempemorsomt sammen i et par timer hos oss. Personalet vårt er til stede i lokalene og gir inspirasjon, svarer på spørsmål og står til rådighet hvis dere trenger hjelp. La oss i JumpYard hjelpe elevene ut av komfortsonen så de kan utfordre seg selv ut ifra sine personlige forutsetninger.

Fyll ut bestillingsskjemaet nedenfor, så kommer vi tilbake med bekreftelse. OBS! Bekreftet bestilling er bindende.