FAQ - JumpYard SNØ

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller noe du lurer på!

Barn 0-3 år får av sikkerhetsgrunner ikke hoppe hos JumpYard.

Barn 4-5 år, kan hoppe hvis de har en voksen i lokalet som tar ansvar for barnet. Hvis den voksne ikke har betalt inngangsbillett, må denne vente i vår kafédel/på tribunen.

Barn 6-10 år kan hoppe selv både på hverdager og i helger, men med en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Den voksne behøver imidlertid ikke å være med på trampolinene.

Barn 11 år og oppover kan komme hit selv og hoppe, men den foresatte har likevel ansvar for dem i den tiden de er her.

Trampolinehopping: Nei, men kontakt oss, så kan vi ombestille timen til et annet tidspunkt.

Selskap og barnebursdag: Avbestiller du mer enn 7 dager før, får du pengene tilbake.

Vi anbefaler alle å komme 15-20 minutter før bestilt time. Spesielt i helgene er det mye folk, og det kan ta en stund å sjekke inn og gjøre seg klar.

Ja, man må ha våre JumpSocks (sokker med sklibeskyttelse) når man hopper. De beskytter både deg og utstyret. JumpSocks dine tar du med hjem og bruker igjen neste gang du kommer hit. Vi bytter gratis inn gripestrømper fra andre parker – du kan imidlertid også bruke disse.

Ellers anbefaler vi komfortable treningsklær, man blir fort litt varm når man hopper!

Man får ikke hoppe i jeans, bukser med belte eller andre harde/skarpe detaljer da de kan skade både hoppere og utstyr. Man må ikke ha løse gjenstander i hendene eller lommene, de forsvinner lett og kan skade både hoppere og utstyr.

Hvis du som medfølgende voksen vil være med inn i parken, må du også betale entré. Eller er du velkommen til å vente på vår kafé/på vår tribune. Som medfølgende voksen er du imidlertid alltid ansvarlig for barnet ditt.

Maksvekten for å hoppe på trampolinene er 120 kg.

Sikkerhet er vår høyeste prioritet og var det viktigste kriteriet da vi valgte leverandør av utstyr. Vi påser at våre leverandører følger standarden ASTM til punkt og prikke samt den britiske veiledningen PAS5000. Det betyr at utformingen av parken og personalets arbeidsmåter er foretatt for å minimere antallet skader. I samsvar med amerikansk standard og britisk veiledning har vi derfor bl.a. ikke olympiske/performance-trampoliner ved foampit. JumpYard følger utviklingen av ny europeisk standard for hvordan trampolineparker skal designes og driftes.

Det er viktig for oss at du føler deg trygg, og at du har tillit til hvordan vi håndterer dine personopplysninger. I forbindelse med din bestilling samler vi inn opplysninger om navn, telefonnummer, e-postadresse og fødselsdato. Disse personopplysningene behandler vi for å kunne administrere og kommunisere med deg om bestillingen din. Når du er kunde hos oss, genereres deretter ytterligere informasjon om hvilke produkter og tjenester du bruker.

GENERELT
JumpYard tilbyr sports- og fritidsaktiviteter i våre anlegg i Norge. Disse kjøpsvilkårene gjelder når du som kunde på www.jumpyard.no kjøper produkter eller betaler for bestilling av disse aktivitetene. Avtale inngås mellom deg og JumpYard Norge. Hvis du har spørsmål eller trenger å komme i kontakt med oss om våre produkter eller tjenester, ber vi deg i første omgang å ta kontakt med det anlegget det gjelder. Kontaktopplysninger for anleggene finner du på www.jumpyard.no. Er du usikker, kan du alltid sende en e-post til oss på info.sno@jumpyard.no.

Er du under 18 år, må du ha foresattes tillatelse for å kunne handle hos oss.
Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil, produktendringer, prisjusteringer, avvik samt eventuelt sluttsalg. Vi forbeholder oss retten til å justere eventuelle feil priser før og etter at bestillingen er behandlet. Vi arbeider for at våre foto og videoer skal være så representative som mulig og stemme overens med virkeligheten. Vi kan ikke garantere at alle bilder og videoer nøyaktig gjengir det virkelige utseendet til produktene eller tjenestene.

PRISER OG BETALING
Samtlige priser på www.jumpyard.no er i norske kroner (NOK) og inkluderer gjeldende moms hvis ikke noe annet angis.
Betaling skjer via de betalingsalternativene som tilbys på nettsiden. Vær oppmerksom på at betalingstjenestene utføres via frittstående leverandører av betalingstjenester og forutsetter at du også aksepterer vilkårene for betalingstjenester.

LEVERINGSINFORMASJON
Når du bestiller og betaler for en aktivitet på www.jumpyard.no, leveres tjenesten når du besøker anlegget vårt. Etter at du har gjennomført bestillingen, vil du få en e-post med bekreftelse og bestillingsdetaljer til den e-postadressen som du har oppgitt. Hvis ikke opplysningene stemmer, eller hvis du ikke får noen e-post med bekreftelse, skal du straks kontakte det anlegget som bestillingen gjaldt. Kontaktdetaljer finnes på www.jumpyard.no.
Hvis du har kjøpt et gavekort på www.jumpyard.no, blir det omgående levert i en e-post til den e-postadressen du har oppgitt. Hvis du av en eller annen grunn ikke får denne e-posten, må du kontakte det anlegget du foretok kjøpet hos. Kontaktdetaljer finnes på www.jumpyard.no.

AVBESTILLINGER OG ANGRERETT
For trampolinehopping (JumpTime, JumpFamily, PartyFriday osv.) foretar vi ingen avbestillinger/tilbakebetalinger, men ved eventuelle forhindringer kan du kontakte oss, og så ombestiller vi timen til en senere anledning.
For selskaper (JumpParty) er det slik at hvis du avbestiller mer enn 7 dager før selskapet, får du pengene igjen.
Vær oppmerksom på at angreretten i lov (2005:59) om fjernavtaler og avtaler utenfor forretningslokaler ikke gjelder ved avtaler om fritidsaktiviteter.

KUNDEINFORMASJON
Når du foretar et kjøp eller en bestilling hos oss, oppgir du navn, kontaktopplysninger og annen informasjon i samsvar med det som vises på nettsiden. For å bestille noen av våre tjenester kreves det også at du registrerer en konto og velger et passord. Det er da ditt eget ansvar å påse at kontoinformasjonen forblir konfidensiell og dessuten at dine kundeopplysninger er korrekte. I forbindelse med din registrering og bestilling godkjenner du at vi lagrer og bruker opplysningene dine i virksomheten vår for å oppfylle avtalen med deg. I henhold til loven om personopplysninger har du rett til å få den informasjonen som vi har registrert om deg. Hvis den er feil, ufullstendig eller irrelevant, kan du kreve at informasjonen skal rettes eller slettes. For mer informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger, se www.jumpyard.no.