#SERIOUSLYFUN

JumpFamily - familiebillett

Vi har hatt tusenvis av fornøyde, tilbakevendende familier siden vi åpnet vår første park i 2017. Vi tror grunnen er at JumpYard passer for alle, uansett vær eller alder (med 4-årsgrense). Ta med deg hele familien, og hopp til nedsatt pris. JumpFamily-tilbudet betyr at en familie på fire betaler for tre. Sørg for at pappa får kjempe på trampolinene, og la mamma dominere i vår Wipe Out!

JumpFamily-tilbudet betyr fire hoppere til prisen av tre. Hvis dere kommer mandag – torsdag når det ikke er skoleferie, gir vi alle i familien en ekstra time, da får dere altså to timer med hopping!

JumpFamily: Entré til trampolinepark inkludert klatring og fotball for en familie

(4 personer til prisen av 3, hvorav minst 1 og høyst 2 over 18 år)

Nettbestilling:
Man – tors, utenom ferie og röde dager: 510 kr for 2 timer.
Fre – søn, samt ferie og röde dager: 510 kr for 1 time.

Drop-in:
Man – tors, utenom ferie og röde dage: 570 kr for 2 timer.
Fre – søn, samt ferie og röde dager: 570 kr for 1 time.

Ekstratime:
240 kr per familie.


Vær oppmerksom på at dere må ha med dere minst én voksen for å regnes som en familie, og det kan være maks. to hoppere over 18 år. Hvis dere er flere enn fire i familien, må dere foreta en ekstra JumpTime-bestilling for de andre som vil være med.

De vanlige aldersgrensene våre gjelder ved bestilling av JumpFamily. Barn som har fylt 4-5 år, kan hoppe hvis de har en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Hvis den voksne ikke har betalt entré, kan vedkommende ikke hoppe på trampolinene eller bruke andre attraksjoner, men de kan bli med i parken.

Se mer info i vår FAQ.

Husk å ta med hengelås! Det er også mulig å kjøpe hengelåser hos oss.  
VELKOMMEN!