FAMILIEBILLETT PÅ JUMPYARD SNØ

JumpFamily - familiebillett

Vi har hatt tusenvis av fornøyde, tilbakevendende familier siden vi åpnet vår første park i 2017. Vi tror grunnen er at JumpYard passer for alle, uansett vær eller alder (med 4-årsgrense). Ta med deg hele familien, og hopp til nedsatt pris. JumpFamily-tilbudet betyr at en familie på fire betaler for tre. Sørg for at pappa får kjempe på trampolinene, og la mamma dominere i vår Wipe Out!

JumpFamily-tilbudet betyr fire hoppere til prisen av tre. Hvis dere kommer mandag til torsdag når det ikke er skoleferie, gir vi alle i familien en ekstra time, da får dere altså to timer med hopping!

JumpFamily: Entré til trampolinepark inkludert klatring og fotball for en familie

4 hoppere til prisen av 3, hvorav minst 1 og høyst 2 over 18 år.

Mandag-torsdag tilbyr vi en ekstra time! (Gjelder ikke skoleferier og helligdager).

Nettbestilling

Drop-in

Ektratime

549 kr/time

579 kr/time

300 kr/time

I løpet av sommeren, skoleferier og røde dager gjelder ordinær hopptid (1 time). Les mer om når ordinær hopptid gjelder.

Hvor mange voksne må være med?
Vær oppmerksom på at dere må ha med dere minst én voksen for å regnes som en familie, og det kan være maks. to hoppere over 18 år. Hvis dere er flere enn fire i familien, må dere foreta en ekstra JumpTime-bestilling for de andre som vil være med.

Sokker med sklibeskyttelse er obligatorisk ved bruk av våre aktiviteter. Ta med dine egne eller kjøp JumpSocks hos oss (og bruk neste gang igjen)!

De vanlige aldersgrensene våre gjelder ved bestilling av JumpFamily. Barn som har fylt 4-5 år, kan hoppe hvis de har en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Hvis den voksne ikke har betalt entré, kan vedkommende ikke hoppe på trampolinene eller bruke andre attraksjoner, men de kan bli med i parken.

Se mer info i vår FAQ.

Husk å ta med hengelås! Det er også mulig å kjøpe hengelåser hos oss.  
VELKOMMEN!