KLATRING I OSLO

Color Climb – en ny form for klatrevegger

På JumpYards klatrevegger utfordres du i en ny og morsom form for inneklatring – Color Climb. Her kreves det passe med mot, styrke og fokus for å ta seg opp. Du er (automatisk) sikret fastspent og kan klatre i ditt eget tempo. Color Climb er en perfekt aktivitet for selskap, firmaer eller når du bare vil ta en pause fra trampolinene. Color Climb er inkludert i JumpTime uten ekstra kostnad.

Klatre hos JumpYard

For å klatre hos JumpYard kreves det ingen tidligere erfaring med klatring. Det finnes utfordringer for alle, og det er du selv som setter grensene. Du trenger heller ikke noe eget utstyr (for eksempel hjelm eller spesielle sko). Vår minstealder for klatrere er imidlertid fire år. Vi har også en nedre vektgrense på 15 kg. Foreldre har ansvar for at barnet er gammel nok til for å delta og at barnet veier minst 15 kg. Vi hos JumpYard kan stoppe klatring hvis disse reglene ikke blir fulgt. Det gis en kort obligatorisk sikkerhetsgjennomgang før klatringen starter. Color Climb er inkludert som aktivitet når du kjøper hopptimer.

ALDERSGRENSER

Barn under 4 år
Får av sikkerhetsgrunner ikke hoppe hos JumpYard.

Barn som har fylt 4-5 år
Kan hoppe hvis de har en voksen i lokalet som tar ansvar for barnet. Hvis den voksne ikke har betalt entré, kan vedkommende ikke hoppe på trampolinene eller bruke andre attraksjoner, men de kan bli med i parken.

Barn 6-10 år
Kan hoppe selv både på hverdager og i helger, men med en voksen i lokalet som har ansvar for barnet. Den voksne behøver imidlertid ikke å være med på trampolinene.

Barn 11 år og oppover
Kan komme hit selv og hoppe, men den foresatte har likevel ansvar for dem i den tiden de er her.

Kontakt
Mail: sno@jumpyard.no
Tel: 31 42 10 40

Adresse
JumpYard SNØ
Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog, Norge

Se vår FAQ